Головна » 2017 » Січень » 27 » Тренування на Буковині
15:03
Тренування на Буковині

Вихованці ЦДЮТ"Надія", гуртка художня гімнастика НА БУКОВИНІ!Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".
  З 01 по 10 серпня 2016 року спортивно-оздоровчий комплекс «Богатир» , що у місті Вижниці Чернівецької обл. приймав у себе маленьких та дуже талановитих художніх гімнасток вихованок ЦДЮТ «Надія» з міста Березань , які проводили тренувальні збори під керівництвом тренерів Товстоп’ят Софії та Юлії Клименко-Товстоп’ят.
Юні гімнастки чудово провели час на просторах мальовничих Карпат, поєднуючи відпочинок та тренування. У перервах між тренуваннями наші спортсмени мали можливість відвідати цікаві екскурсії, поплавати в басейні, ознайомитись з місцевим лісом.
Тренувальні збори дозволяють результативно проводити тренування, що значно покращує спортивні досягнення спортсменів. Адже дівчатка обрали прекрасний вид спорту - художню гімнастику, симбіоз мистецтва, естетики та краси. Справжній жіночий вид спорту, який відноситься до найбільш привабливих і красивих дисциплін.
Основною характеристикою художньої гімнастики є поєднання найбільш складних акробатичних елементів руху, які вимагають дуже високої тілесної гнучкості, рухової активності та представляються гімнастками в повній гармонії з музикою, обраної для вправи.
СОК «Богатир» забезпечив наших юних гімнасток усім необхідним для проведення результативного тренування:
• Сучасною та багатофункціональною спортивною залою;
• Стадіоном для ранкової зарядки;
• Смачною та корисною їжею;
• Тенісним кортом та басейном для веселого проведення дозвілля.
СОК «Богатир» радий був прийняти у себе юних художніх гімнасток, наших майбутніх чемпіонок. а діти з нетерпінням чекатимуть наступних зборів.
Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".

Переглядів: 89 | Додав: lingiz_a | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar