Головна » 2017 » Січень » 28 » Школа "Лідер"
13:46
Школа "Лідер"

Соціально-реабілітаційний гурток  "Лідер"Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".

Добігають кінця короткі осінні канікули. Саме в цей період, вихованці Центру творчості «Надія» гуртка соціально-реабілітаційного напряму «Лідер», мали можливість взяти участь у міському зборі лідерів, який відбувся на базі ЗОШ №1. Старшокласниками, лідерами учнівського самоврядування шкіл міста , був розроблений план заходів та теми лекцій, які б вони хотіли почути. Під час цих зборів готувались різноманітні конкурси, на прикладі яких навчались організаційній роботі та вмінню правильно її презентувати , ділились досвідом, випробовували себе у колективній роботі.
Лекцію та тренінг з ораторського мистецтва провела директор Березанської філії «МАУП», доктор філософії в галузі економіки-Галина Миколаївна Кащеєва. Всім було дуже цікаво та повчально, кожний мав змогу випробувати себе в умінні говорити публічно. 
Тренінг з вічливої поведінки у різних життєвих ситуаціях провела керівник гуртка «Лідер» ЦДЮТ «Надія», методист відділу освіти-Світлана Миколаївна Бобир. По закінчені кожного дня проводилась «Свіча», де кожен з «лідерів»  мав змогу з свічкою в руках висловити свою думку про те, що йому сподобалося за день і щоб хотів побачити та чому навчитися на наступних зборах. які відбудуться на зимових канікулах. З нетерпінням будемо чекати, адже школа лідерів - це путівка у майбутнє життя….
Учениця 11 класу Волошина Маргарита.
Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".

Переглядів: 82 | Додав: lingiz_a | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar