Головна » 2017 » Лютий » 8 » Зимові канікули "Лідерів"
14:43
Зимові канікули "Лідерів"

Під час зимових канікул Центр творчості продовжував свою роботу.Фото Березанський ЦДЮТ "Надія".

      У святкові дні, під час зимових канікул, Центр творчості продовжував свою роботу. Особливої уваги заслуговує гурток соціально-реабілітаційного напряму "Лідер". Учнівська молодь, лідери самоврядування усіх шкіл міста, разом з новим керівником гуртка Тетяною Дмитрівною Ковальчук, провели зимові збори на базі ЗОШ №1 та Центру.

Так старшокласники взяли участь у навчальних тренінгах, які допомагають здобути та вдосконалити лідерські якості, були проведені зустрічі-бесіди з випускниками : "Як допомагають набуті знання в гуртку "Лідер" в студентському житті", традиційно запалили "СВІЧУ", яку передавали з рук в руки з думками та побажаннями. 
Зараз дівчата та хлопці ведуть підготовку до Щедрого вечора: співають, танцюють, шиють, клеять... Але найголовніше те, що вони це роблять охоче, з задоволенням - отже народні традиції та звичаї продовжуватимуть жити серед людей, а їх активна життєва позиція - це наша впевненість у завтрішньому дні....
Фото Березанський ЦДЮТ "Надія".

 

Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".

Переглядів: 105 | Додав: lingiz_a | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar