Головна » 2017 » Січень » 27 » Областний етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри "Сокіл" (Джура)
14:41
Областний етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри "Сокіл" (Джура)

Вихованці ЦДЮТ"Надія" у П'ятихатках!Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".
    Вихованці гуртка військово-патріотичного напряму Джура , які перемогли у міському етапі Всеукраїнської військово-патріотичної гри "Сокіл" (Джура), беруть участь 15-16-17 червня в обласному його етапі! На гру до полігону у П'ятихатки Обухівського району, відбув рій "Характериників", разом зі своїми виховниками: Кулешою Михайлом Миколаовичем - керівником гуртка ЦДЮТ "Надія", Забродським Русланом Івановичем та Заброцькою Алою Іванівною - вчителями ЗОШ №2. Виїхали з хорошим настроєм, дорогою тренувались, як співати на "Ватрі". По приїзді розгорнули березанський табір. Все для нас було новим і цікавим. На все дивились і "мотали на вус", щоб наступного року гідно представити Березань. Особливе враження від того, які свої табори обладнали представники інших районів та міст, а також вразило "коло пошани", яким проходили усі учасники гри. Зібралося 37 роїв з усієї Київщини. Дуже тепло прийняли гостей з Донецької області - це "Джури" з міста Краматорська. дуже щирі з широко відкритими очима діти. Урочисту частину відкриття окропив дощ, але, здавалось, на це ніхто не звертав уваги. Учасників гри привітала директор ЦТ ДТК Нестерук Тамара Василівна (у військовому вбрані серед військових і справжніх козаків). Були гості з управління , департаменту, міністерства освіти і справжній козак-полковник. Окрасою відкриття Всеукраїнської військово-патріотичної гри "Сокіл" (Джура) став виступ нашого березанця Яна Шевеля. У його виконанні прозвучала пісня "Ми з тобою козаки", яку всі сприйняли гучними оплесками , вигукуючи гасло "Слава Україні"- "Героям слава"! Тож ми заявили про Березань потужно!
У перший день гри відбулися змагання "Вишкіл", "Стрільба", "Ватра" . А на останок перед відпочинком березанці перемогли у перетягуванні канату бориспільчан і поступилися васильківцям! Окрема подяка кашоварам! Справжній козацький куліш відновив усім сили. Хоч ми відзначили, що в Березані куліш варять особливий. 
Одразу дякуємо тим хто забезпечив дітей провізією на три дні А.А.Гризі, Г.М. Рудківській Т.М. Федоріній. 
По переду ще два дні змагань...діти в хорошому настрої. А ми вже повинні думати над тим що робити, щоб місто наступного разу було гідно представлено на обласному рівні , хоч не важлива перемога, а загальне враження про Березань, яке створюється саме на таких заходах.
Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія"..Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".

Переглядів: 92 | Додав: lingiz_a | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar