Головна » 2017 » Січень » 27 » Нарада директорів позашкільних навчальних закладів Київщини
15:13
Нарада директорів позашкільних навчальних закладів Київщини

Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".8 вересня 2016 року у Білій Церкві відбулась нарада директорів позашкільних навчальних закладів Київщини, учасниками якої стали близько 70 осіб.
Традиційно на нараді розглянуто актуальні питання функціонування позашкільних навчальних закладів області у поточному навчальному році. Так, Нестерук Т. В., директор КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» акцентувала увагу на забезпеченні необхідних умов для збереження контингенту вихованців гуртків позашкільних навчальних закладів, створення умов для здобуття якісної позашкільної освіти учням на базі опорних навчальних закладів та сприяння оновленню організаційних моделей співпраці загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладі в умовах реформування нової української школи.
Приємним було для нас те, що на нараді директорів було відзначено місто Березань: так Агітбригада ЗОШ №1 перемогла в обласному екологічному конкурсі. Нам вручили кубок . Вітання директору Ользі Іванівни Ігнатій та педагогу-організатору школи Божко Любові! Дякуємо за примноження слави нашого міста. Це хороший подарунок від дітей ЗОШ №1 до 400-літнього ювілею Березані!

Переглядів: 83 | Додав: lingiz_a | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar