Головна » 2017 » Січень » 27 » Місту Березань-400 років
15:31
Місту Березань-400 років

Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".В БЕРЕЗАНІ ВІДБУЛОСЯ СВЯТО!
КОЗАЦЬКОМУ МІСТЕЧКУ 400 РОКіВ!
Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".
Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".Святкування вдалося. Мабуть, такої кількості заходів та гостей, що приїхали на свято та створили, його Березань ще не бачила. 
Березанський центр дитячої та юнацької творчості "Надія", за підтримки керівників нашого міста, спільно з педагогічними коллективами усіх шкіл, також долучилися до святкування і подарували березанцям видовищний флеш=моб «Сонце нам сяє». І хоч погода не сприяла підготовці, в день виступу розійшлись всі хмари і над Березанью засяяло сонце, щоб на поле стадіону вийшло 400 дітей і присвятили свій танок рідному місту.
Судячи з того, як відреагували наші земляки на відео у соцмережі (за день більше 1000 переглядів) , майже все вдалося, як і задумалося. 
Тому щира подяка дітям, які з задоволенням прийняли участь у флеш-мобі, їх батькам за підтримку дітей. Сподіваємось, що нинішній ювілей їм запам'ятається на все життя, адже вони не тільки прийняли участь у святі, але і створили людям радість.
Щирі слова вдячності за добросовісну і професійно виконану роботу у постановці дитячого танцю керівникам гуртків позашкілля Сидоренко Наталії Олександрівні та Кірбабіній Поліні Олександрівні, а також іх помічникам. Приємно, що наше містечко поступово перетворюється на європейське місто і в ньому живуть вільні, безпосередні, легкі на підйом діти. Значить майбутнє у нас буде і цьому запорука наша сучасна молодь.

 

Переглядів: 185 | Додав: lingiz_a | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar