Головна » 2017 » Січень » 27 » Літня Школа лідерів
15:24
Літня Школа лідерів

Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".

Невеличке затишне містечко Володарка стало центром цікавих і бурхливих подій: тут зібралася найактивніша молодь Київщини на літню Школу лідерів учнівського самоврядування. Представників з усіх районів та міст області гостинно приймали в Комунальному закладі «Володарська загальноосвітня санаторна школа-інтернат I-III ступенів». На цю зустріч 100 дітей та 37 педагогів-координаторів органів учнівського самоврядування чекали з нетерпінням. Хоча діти і спілкуються протягом року під час обласних зборів лідерів, в інтернет-мережах і по телефону, однак саме літня Школа для лідерів Київщини стає дійсно тим каталізатором, який стимулює працювати над собою, проявляти ініціативу, брати участь у різних цікавих акціях, творчих проектах.
За задумом КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини», який є незмінним організатором обласних заходів з дітьми-лідерами, під час літньої Школи реалізується декілька важливих завдань. Це, безперечно, навчання на тренінгових, лекційних заняттях, практикумах. Надзвичайний потенціал мають різноманітні форми роботи в групах і спільна розробка та проведення розважальних програм, інтелект-шоу, театралізованих презентацій, зустрічі з цікавими людьми, фахівцями в різних галузях тощо.
Цього року лейтмотивом заходів літньої Школи стала 25-а річниця незалежності України, виховання патріотизму в молоді, ідея національної гідності.
Лідери учнівського самоврядування Березані, вихованці ЦДЮТ "Надія" також взяли участь у цьому цікавому обласному заході. Сподіваємося, що отримані знання наші старшокласники використають у своїй роботі в учнівських комітетах шкіл.
Світлина від Березанський ЦДЮТ "Надія".

Переглядів: 90 | Додав: lingiz_a | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar