Головна » 2017 » Лютий » 8 » З Новим роком і Різдвом Христовим вітають діти!
14:22
З Новим роком і Різдвом Христовим вітають діти!

  "Ялинка "Надії"Світлина від Самопоміч Березань.

 Вихованці ЦДЮТ "Надія" разом з учнями ЗОШ №4 та дитячим колективом БК гарно відпочили. Дійство відбулося завдяки депутатам від ПП Самопоміч, які були ініціаторами Новорічно-різдвяного свята "Ялинка "Надії" (О.Сивак, А. Орлов ). Свято проходило в народному стилі, що сприяє національно-патріотичному вихованню наших дітей. Було дуже цікаво і весело, всі співали і танцювали - справжнє дитяче гуляння. Ми, дорослі, від позитивних емоцій дітей отримали велике задоволення. На свято завітав Святий Миколай...., а також батьки, депутати разом з секретарем міської ради Ларисою Аркадієвною. Дуже дякуємо директору ЗОШ №4 Лідії Михайлівні, її педагогам за підтримку і участь у проведені заходу та всіх наших ідей. Також сподіваємось на подальшу співпрацю з директором Будинку культури Оксаною Москаленко, яка взяла участь у заході разом з своїми вихованцями. Прикрасивши ялинку на подвір'ї школи та зігрівшись у танцювальному флеш-мобі, діти у шкільній їдальні підкріпились солодощами та зігрілись гарячим чаєм, а також отримали від Святого Миколая на згадку про свято сувенірчик. 
"Ялинка "Надії" - це надія на щасливий наступний Новий рік, це надія на добре здоров'я, на благополуччя у кожній родині, на нові успіхи та досягнення наших дітей і звичайно - надія на МИР на нашій УКРАЇНІ...
Світлина від Самопоміч Березань.Світлина від Самопоміч Березань.Світлина від Самопоміч Березань.Світлина від Самопоміч Березань.Світлина від Самопоміч Березань.Світлина від Самопоміч Березань.Світлина від Самопоміч Березань.Світлина від Самопоміч Березань.Світлина від Самопоміч Березань.

Переглядів: 83 | Додав: lingiz_a | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar